Je bedrijf, product of dienst heeft een verhaal. Alles wat je doet, draagt bij aan dat verhaal. Van het lettertype op je briefpapier tot de manier waarop je met klachten van klanten omgaat. Nog altijd zijn communicatiemiddelen als advertenties, folders en websites belangrijke vertellers van dat verhaal. Niet elk middel doet hetzelfde: een advertentie geeft de sfeer, de folder precieze informatie.

Informatieve animatie: het ideale visitekaartje

Een relatief nieuwe middel in de hele mix is de uitleg-animatie. Je kent ze wel: frisse filmpjes die op de opgewekte tonen van een leuke melodie in een minuutje uitleggen wat er aan de hand is. Veel bedrijven willen zo’n filmpje. Logisch; het is een laagdrempelige instap in de website, een leuke opener van de presentatie en zonder geluid kun je hem in de ontvangstruimte ook afspelen. Waarschijnlijk overweeg jij het nu ook.

Een film van 1 minuut voor duizend euro

De kosten voor zo’n uitleg-animatie lopen behoorlijk uiteen. Van een paar tot tientallen duizenden euro’s. Die verschillen zijn heel verklaarbaar: een duurdere stem, fijnzinniger animatie, moeilijke bewegingen in de animatie. Dat weerhoudt veel marketingmanagers en ondernemers tegen om een filmpje te maken. Vandaar dat we het je wat makkelijker maken.

Op vertelvertelvertel koop je een uitleg-animatie van 1 minuut, zónder stem voor €1000,-. Met een standaardstem kost het je €1250,-. En als je langer wilt, een andere stem of hele specifieke animaties, dan maken we een scherpe prijs op maat.