Betaalbare uitleg-animatie

Uitleg-animatie hoort bij de standaardmiddelen

Je bedrijf, product of dienst heeft een verhaal. Alles wat je doet, draagt bij aan dat verhaal. Van het lettertype op je briefpapier tot de manier waarop je met klachten van klanten omgaat. Nog altijd zijn communicatiemiddelen als advertenties, folders en websites belangrijke vertellers van dat verhaal. Niet elk middel doet hetzelfde: een advertentie geeft de sfeer, de folder precieze informatie.

Informatieve animatie: het ideale visitekaartje

Een relatief nieuwe middel in de hele mix is de uitleg-animatie. Je kent ze wel: frisse filmpjes die op de opgewekte tonen van een leuke melodie in een minuutje uitleggen wat er aan de hand is. Veel bedrijven willen zo’n filmpje. Logisch; het is een laagdrempelige instap in de website, een leuke opener van de presentatie en zonder geluid kun je hem in de ontvangstruimte ook afspelen. Waarschijnlijk overweeg jij het nu ook.

Een film van 1 minuut voor duizend euro

De kosten voor zo’n uitleg-animatie lopen behoorlijk uiteen. Van een paar tot tientallen duizenden euro’s. Die verschillen zijn heel verklaarbaar: een duurdere stem, fijnzinniger animatie, moeilijke bewegingen in de animatie. Dat weerhoudt veel marketingmanagers en ondernemers tegen om een filmpje te maken. Vandaar dat we het je wat makkelijker maken.

Op vertelvertelvertel koop je een uitleg-animatie van 1 minuut, zónder stem voor €1000,-. Met een standaardstem kost het je €1250,-. En als je langer wilt, een andere stem of hele specifieke animaties, dan maken we een scherpe prijs op maat.

Knettergoed verhaal

Vertelvertelvertel is een flexibel team van marcomspecialisten, tekstschrijvers, illustratoren en animatoren. Ze worden aangestuurd door Frank en Bas, de inhoudelijke en artistieke bazen van de club. Ze maken veel zelf, en zijn altijd jouw contactpersoon. We zorgen dat jouw verhaal goed verteld wordt: efficiënt, effectief en met een slimme vondst waardoor niemand het vergeet.

Jouw verhaal, verteld op een vriendelijke manier. Zonder tijd te verspillen of aandacht te verliezen. Een verhaal waar jouw publiek graag naar luistert. Of liever nog: waarvan het zin krijgt om het door te vertellen.

Topanimatoren… en ook niet-zo-top-animatoren

Vertelvertelvertel heeft een sterk netwerk. Als het nodig is, schuiven we topscenaristen en -animatoren aan tafel. We zijn goed bekend met de top van het Nederlandse aanbod. Dus dat kán. Eerlijk gezegd is het meestal niet nodig. Zo moeilijk is het maken van een oogstrelende animatie nu ook weer niet. Er zijn genoeg makers die, met heldere begeleiding de mooiste dingen maken – voor een fractie van de kosten. Trouwens, dat kunnen we zelf ook heel goed.

Marketingspecialisten die jouw uitdagingen kennen

Ook fijn: vertelvertelvertel is een dienst van marketingspecialisten. We weten dus wat jou beweegt, wat je wilt bereiken en hoe we je een goede debriefing geven. We maken van jouw visie een lekker lopend verhaal. Met heldere taal, duidelijke beelden en een overtuigende vertelling. Een goede vondst, een glimlach en trefzeker, gemaakt met evenveel vakmanschap als plezier.

Animatietje kopen?

We vinden ons werk leuk. Dat stalen we ook uit. Tegelijkertijd vinden we ons werk belangrijk en willen we graag dat onze klanten vrolijk van ons worden op elk moment in het proces. Van een goed gesprek tot heldere verslaglegging. Van duidelijke afspraken tot soepel verlopend en vriendelijk contact. Met aandacht voor de details. En met een film die je graag laat zien als resultaat.